VISITA

UN TAST DE LA HISTÒRIA


Al Palau Moja podràs descobrir la història i l’evolució del Patrimoni Català de la mà d’onze icones, algunes d’elles patrimoni de la Humanitat, que representen les fites més rellevants de la nostra història. Vols començar el teu viatge ara? Som-hi!

plus

cuina

LA NOSTRA CUINA


Què fa de la cuina catalana una cuina tan diversa en un territori tan petit? Afavorida, malgrat tot, pels capricis del clima mediterrani —ara plujós, ara sec— i per una geografia canviant que, en pocs quilòmetres, transita del mar a l’alta muntanya, passant pel pla, els productes que arriben al rebost de Catalunya permeten combinacions inimaginables. Peix fresc i saborós, arrossos, fruites dolces i fruites seques, carns de corral, embotits, vins, olis, formatges… Tot troba lloc en algun racó d’aquest país. Sumeu-hi l’empremta humana, l’herència d’ibers, grecs, romans i àrabs, l’arribada d’ingredients d’Àsia i d’Amèrica i el mateix geni compartit amb tants artistes d’aquest país i entendreu perquè aquí es pot posar carn i peix dins la mateixa cassola, perquè els plats més deliciosos són també els més sans, o perquè una idea tan simple com sucar amb tomàquet una llesca de pa es converteix en el plat nacional. Vine a descobrir-ho al Palau Moja!

Horari:

Laborables de 9h a 24h

Dissabtes, diumenges i festius de 11h a 24h

Portaferrisa 1, Barcelona

CONSULTA LA CARTA (PDF)


QUÈ POTS COMPRAR AL PALAU MOJA?


A la botiga del Palau Moja el visitant hi pot trobar una amplia selecció de productes per a interessos molt diversos, tot ells relacionats amb el producte catala, des d’un souvenir singular de Barcelona fins a un llibre especialitzat en el Gòtic Català. L’espai permet un recorregut per la història de Catalunya, a traves del qual es poden relacionar els productes amb els períodes històrics i les icones patrimonials. Al Palau podràs convertir la teva compra en una autèntica experiència. Vine a descobrir-ho!

Horari:
Obert els 7 dies de la semana
De 10:00h – 21:00h
Portaferrisa 1, Barcelona

CONSULTA EL CATÀLEG DE PRODUCTES

comprarp

DSC01234

VISITA EL NOSTRE PATRIMONI


Situada al cor de Barcelona, a la cantonada entre Portaferrisa i Les Rambles, s’hi troba l’Oficina de Turisme del Palau Moja. A la mateixa podràs comprar entrades per poder visitar una gran varietat de recursos patrimonials i turístics de Barcelona i de tota Catalunya, i et podrem assessorar-te sobre què visitar, com fer-ho i quan fer-ho, oferint un tracte personalitzat i únic a la ciutat. T’hi esperem!

Horari:
Obert els 7 dies de la semana
De 10:00h – 21:00h
Portaferrisa 1, Barcelona